Remen Beenhouwerij Remen Beenhouwerij gerechten
 
Home Producten Promoties Contact

Remen Beenhouwerij

Slagerij Remen op de Pas in Geel

Al 25 jaar lang baten Edna en Stefan Slagerij Remen uit op de Pas in Geel.

Het begon allemaal toen ze in 1985 de zaak overnamen van Johan Belmans.
Ze startten hun slagerij in een klein winkeltje dat ze toen huurden. 3 jaar later kochten ze het pand en werd er begonnen met de eerste verbouwingen.

Ondertussen werd hun oudste zoon, Bart, geboren. Enkele jaren later volgde Kurt.

In hun eerste winkeltje verkochten ze wel enkele bereide gerechten, zoals tong in madeira en stoofvlees, maar door de jaren heen hebben ze een heel assortiment aan heerlijke bereide gerechten en dagschotels opgebouwd. Later breidden ze hun assortiment nog uit met ovenverse belegde broodjes.

Enkele jaren geleden sloeg het noodlot toe. Stefan werd ziek en Bart kwam in de zaak om de taak van zijn vader in de slagerij over te nemen. Gelukkig kwam Stefan er bovenop en sindsdien werken vader en zoon samen in de slagerij.

3 jaar geleden werd de winkel volledig vernieuwd en werd ook het assortiment aan bereide gerechten, charcuterie en vers vlees fel uitgebreid. Tegenwoordig waakt Bart over het vers vlees en zorgt hij ervoor dat er voldoende variatie in het assortiment zit.

Slagerij Remen bestaat uit een enthousiast team van Stefan, Edna, Bart en 3 verkoopsters. Wij kijken er al naar uit om u in onze zaak te verwelkomen!

© 2010 Beenhouwerij Remen - Alle rechten voorbehouden

Site by Go4it media group